Letra La llengua de Aran Wondy
Letras de Canciones y Tienda de Instrumentos de Música Online [email protected]

LETRA Aran Wondy, rapvolucionari, això és rap en català des de Catalunya pel món sencer, sona així: Noticies breus la televisió anuncia a continuació més publicitat en castellà perquè no canvieu l’eslògan “la teva” per “la tuya”?

Sóc nascut a Catalunya…

Sóc nascut a Catalunya, país on la gent s’avergonyeix de la pròpia llengua i usa la dels invasors per parlar.

Doncs ja comença a ser hora que ens fem escoltar, aquells que reclamem l’ús del nostre idioma per cantar; Del nostre poble, n’és un símbol d’identitat legitima; I encara Ciutadans tenen la barra de dir que l’espanyol a Catalunya és víctima?

Que vagin al cinema a veure quantes pel•lícules hi ha en català.

Doncs aquest és el meu idioma i sempre i sempre el penso defensar!

300 anys d’imposicions no han pogut amb ella, ni les prohibicions de les dictadures del passat, ni els esforços d’aquest govern espanyol disfressat de democràcia; Un Estat el cap del qual és de l’aristocràcia; El mateix que digué que el castellà mai fou llengua d’imposició, per parlar la meva m’haurien tanca’t a la presó en temps de qui el nomenà successor..

i és que poca neteja es feu en allò que alguns anomenen: transició.

Llengua reclusa, paraula silenciada, nació oprimida d’una cultura mil•lenària.

Educat des de petit amb ella jo sento i penso en català, doncs aquesta és la meva llengua i amb la que em vull expressar, Cremen fotografies del rei i tothom s’exalta, que assassinen una llengua, això no importa, benvinguts a Espanya.

Un estat que ens escup i ens maltracta; De res serviran les promeses d’inversions la independència és el que ens fa falta.

Perquè hem d’aguantar un estat maltractador que amb la violència amenaça la nostra nació si volem la separació?

Quina diferencia hi ha entre el comte d’Olivares i l’actual governador?

els dos traurien els tancs al carrer si es desfeia aquesta imposada unió.

Doncs no se quina alternativa ens deixen, si impedeixen el poble decidir i prohibeixen manifestacions d’euskal presoak al País Basc, però no les de fatxes cantant el cara el sol el dia de la hispanitat.

Això si és una barbaritat No lluiten contra el terrorisme, lluiten contra la llibertat de decidir; Nosaltres obeir, ells oprimir, la censura contra Batasuna i el seu empresonament una mostra més del que anomenen democràcia aquí.

S’omplen la boca amb la paraula llibertat d’expressió, però ja veureu com més d’un m’insulta per cantar aquesta cançó.

Jo represento el rap en català a la meva ciutat de Mataró, presentant el trist panorama que es viu dins d’aquesta presó; I és que és així com em sento, privat del dret a la llibertat, privat del dret a decidir, una condemna massa difícil de complir, però no perdo l’esperança i amb la meva veu continuo lluitant; Com han fet molts altres, jo també ho faré fins al final!

Llengua reclusa, paraula silenciada, nació oprimida d’una cultura mil•lenària.

Educat des de petit amb ella jo sento i penso en català, doncs aquesta és la meva llengua i amb la que em vull expressar, I tot això ho transmeto amb la meva llengua, que és el català o valencià, encara que alguns el contrari ens vulguin fer pensar; O és que no m’enteneu “blaveros”, quan us dic: aneu-vos-en a cagar!

I el mateix els hi recomano que facin tots aquells que s’avergonyeixen de rapejar en català i quan ho fan en idioma estranger l’accent delata que només l’usen per als grups de rap espanyols imitar.

No cal inventar-se històries xungues del ‘hood, el nostre país també té problemes, i ho dic sense embuts.

Si no lluitem per la nostra llengua no espereu que ho faci ningú, Aran Wondy, ja està preparat, i tu?

Llengua reclusa, paraula silenciada, nació oprimida d’una cultura mil•lenària.

Educat des de petit amb ella jo sento i penso en català, doncs aquesta és la meva llengua i amb la que em vull expressar, I espero que entengueu que com la meva les altres també defenso, però que se n’imposi una d’estrangera ja no, això és el que detesto i precisament és el que passa al meu país, i és per això que aquí em manifesto.

“La llengua és el batec del cor dels pobles, defensem la nostra.

respectem les altres” fuente: musica.com

Hola visitante, en esta web deseamos sugerirte una extensa selección de letras de canciones en inglés para que consigas afinar tu oido y prácticar tu inglés mientras escuchas tu música favorita. Para los individuos menos avanzados se da además la letra de la canción traducida al español, para que no poseas inconvenientes en comprender las canciones que más suenan.

Estudiar inglés es una labor ardua y en ocasiones aburrida, aquí deseamos facilitarte un poco el trabajo, si estudias las expresiones del idioma sobre la letra de una canción que sepas o te agrade, te va a ser muchísimo más simple de recordar y vas a aprender de forma más natural, además de poder cantar la canción como un [email protected] cuando la oigas en la radio...

El procedimiento que te recomendamos: primero escucha la canción sin ver la letra, luego escúchala con la letra de la canción enfrente, y por último intenta abarcar la canción sin la necesidad de ver la letra, después sólo te va a quedar... cantarla hasta en la ducha... si tomas como práctica escuchar música en Inglés, verás como de a poco tu oido su afina y cada vez comprendes mejor las letras de las canciones, además, las letras te van a permitir aproximarte al vocabulario "de la calle".

Puedes hallar las letras de las canciones en inglés por medio del menú de la derecha, intentando encontrar por el nombre del artista o grupo, o ingresar el nombre de la canción o del artista que estás intentando encontrar en el cuadro de búsqueda que tienes un algo más abajo.

Periódicamente tendrás la posibilidad de hallar sugerencias de canciones con las que corresponden letras, de excelentes canciones, o de canciones que se tienen la posibilidad de oír siempre en la radio o Tv.

¿Qué instrumentos musicales tenemos?

En nuestra tienda online de instrumentos musicales encontrarás la mejor selección en guitarras, bajos, teclados, baterías, percusión, equipos de sonido, equipos para DJ, Software musical, equipos de estudio, instrumentos de viento, violines, accesorios y mucho más siempre con los precios más baratos y la mejor calidad del mercado. Te ayudamos a hacer la mejor compra.

Tienda online de baterías infantiles

Una batería infantil es un instrumento musical que ayudará a los más pequeños a mostrar sus primeras aptitudes musicales; con ella se podrán convertir en unas auténticas estrellas del rock, del metal, así como cualquier otro estilo rítmico. Tienen la capacidad de ser relativamente sencillas de tocar, convirtiéndose tanto en un buen instrumento para aquellos niños pequeños que quieran empezar su entrenamiento musical, como para aquellos que ya tengan algunos conocimientos y quieren perfeccionarlos.

En esta sección, podrás encontrar diferentes modelos de baterías para niños dotadas con una gran cantidad de características y especificaciones con el objetivo de que puedas encontrar el que necesitas.

Venta de instrumentos musicales y accesorios

En nuestra web encontrarás más de 2.000 productos de todo tipo relacionados con la música a precios imbatibles. Nuestro catálogo de guitarras eléctricas en venta es especialmente amplio.

Disponemos de una amplia gama de guitarras Fender, guitarras Gibson, Ibanez, Guild, Takamine, etc, así como guitarras acústicas y clásicas, amplificadores y otros productos de dichas marcas.

Nuestra gama de productos musicales incluye asimismo pianos, teclados, instrumentos de viento, percusión, pedales y pedaleras, equipos de home studio (micrófonos, monitores, interfaces) y DJs...

¿Qué guitarra comprar?

Quizás el elegir qué guitarra comprar sea la decisión más difícil de tomar. Si tienes alguna experiencia o referencias muy fiables sobre el mundo de la guitarra, posiblemente no sea un aspecto tan importante, pero cuando hacemos una inversión de este tipo, ya sea para nosotros, como si se trata de un regalo o el primer instrumento para alguna de nuestros hijos, elegir el tipo de guitarra adecuada parece el punto clave. La guitarra clásica es siempre una elección segura, ya que es la guitarra por excelencia y conserva todas las características de la guitarra que se hacen también presentes en las demás. Además, pasar de una guitarra clásica a una guitarra flamenca o a una guitarra acústica parece un paso casi natural en el mundo de la guitarra. Similar es para el caso de la guitarra flamenca. Si buscas un sonido más singular y, especialmente, si quieres tocar flamenco o música semejante, no hay duda que merece la pena el elegir la especialización de la guitarra flamenca frente al de la guitarra clásica que, en el resto de casos, siempre parece la primera alternativa para guitarra. Otra cuestión son las guitarras eléctricas y guitarras acústicas. Existen determinadas razones que pueden hacer inclinarnos por otras alternativas si se trata de un principiante.